iPhone 6/6S Plus 5.5PU Leather Case(with Free Screen Protector)Sireken Fashion Beautiful Cute Animal Owl Embossed Pattern Printed Design Shockproof Stand Feature Folio Elegant Book Style Magnetic Flip with Card Slot Wallet Case Cover Skin for Apple iPhone 6/6S Plus 5.5″-Couple Owl by Sireken

 —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — —Sup­port trans­la­tion: http://amzn.to/1Z7d5oc
 — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — —
iPhone 6/6S Plus 5.5″“ PU Leather Case(with Free Screen Protector)Sireken Fash­ion Beau­ti­ful Cute Anim­al Owl Embossed Pat­tern Prin­ted Design Shock­proof Stand Fea­ture Folio Eleg­ant Book Style Mag­net­ic Flip with Card Slot Wal­let Case Cov­er Skin for Apple iPhone 6/6S Plus 5.5””-Couple Owl
by Sirek­en

Com­pat­ible Model:Apple iPhone 6/6S Plus 5.5″”
Pro­tect your mobile phone is not scratch col­li­sion , let your cell phone has been to main­tain a new state
Its eleg­ant design,fashion design more give you romantic life to enjoy.
Human­ity design:easy installation,all ports but­tons are fully access­ible without remov­ing device
Package:1* PU Leather + 1* Free Screen Pro­tect­or

Pro­duct Descrip­tion
Size Name:Apple iPhone 6/6S Plus 5.5″” | Col­our Name:Couple Owl
Descrip­tion:
Com­pat­ible mobile phone model:Apple iPhone 6/6S Plus 5.5″”
Effect­ively pro­tects your mobile phone againt from dust,dirt,bump and scratches.Easy install­a­tion and remove
Built in stand: Con­veni­ent for reading,watching moves and play­ing games
Wal­let with card slot to store your cred­it cards and cash
1* PU Leather + 1* Free Screen Pro­tect­or

http://amzn.to/2cDv0Fs

“ —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –

Appoġġ traduzz­joni: http://amzn.to/1Z7d5oc
 — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –
iPhone 6 / 6S Plus 5.5 ““PU Ġilda Każ (bil pro­tet­tiv Screen Ħieles) Sirek­en Moda sabiħ ħelu Pat­tern Annim­ali Kokka bbuzzata Prin­ted Disinn Shock­proof Stand Kar­at­ter­istika Folio Eleg­anti Ktieb Style Flip man­jetika bi karti­era Slott Card Kawża Qoxra tal-ġilda għall-Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”-Couple Kokka
bil­li Sirek­en

Mudell Kom­pat­ib­bli: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”
Ippro­teġi tele­fon ċel­lu­lari tiegħek ma tkunx kolliż­joni bidun­ett, let cell phone tiegħek kien li jinżamm stat ġdid
, Disinn eleg­anti disinn tal-moda tagħha aktar jagħtuk ħaj­ja romantic biex igaw­du.
disinn Uman­ità: install­azz­joni faċli, portiji­et koll­ha but­tuni huma aċċess­ib­bli b’mod sħiħ mingħajr ma jit­neħħa mezz
Pakkett: 1 * PU Ġilda + 1 * Ħieles Screen pro­tet­tiv

Deskrizz­joni tal-pro­dott
Daqs Isem: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”| Kulur Isem: Kop­pja Kokka
deskrizz­joni:
Kom­pat­ib­bli mow­ba­jl mudell: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”
Effet­tiva­ment tip­pro­teġi tele­fon ċel­lu­lari tiegħek againt mit-trab, ħmieġ, bump u stall­azz­joni scratches.Easy u neħħi
Mib­n­i­ja fl-istand: Kon­ven­jenti għall-qari, jaraw jiċċaqlaq u logħob
Karti­era bil slott tal-biljett taħżen karti ta kred­itu tiegħek u flus kont­anti
1 * PU Ġilda + 1 * Ħieles Screen pro­tet­tiv

http://amzn.to/2cDv0Fs

“ —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –

Onder­steun­ing ver­tal­ing: http://amzn.to/1Z7d5oc
 — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –
iPhone 6 / 6S Plus 5.5 ““PU Leer Saak (met Free skerm Besker­mer) Sirek­en Fash­ion Beau­ti­ful Cute Anim­al Uil Embossed Patroon Gedruk Design Schok Bestendi­ge Staan Ken­merk Folio mooi boek Styl Mag­netiese Flip met Card Slot Wal­let Case Cov­er Huid vir Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”-Couple Uil
deur Sirek­en

Ver­soen­baar Mod­el: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”
Bevei­lig jou sel­foon is nie kras botsing, laat jou sel­foon is n nuwe staat in stand te hou
Die eleg­ante ont­werp, mode-ont­werp te meer vir julle romantiese lewe te geni­et.
Die mens­dom ont­werp: mak­lik om te installeer, alle hawens knop­pies is ten volle toegank­lik son­der die ver­wydering van toes­tel
Pakket: 1 * PU leer + 1 * Grat­is skerm Besker­mer

Produk Beskry­wing
Groot­te Naam: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”| Kleur Naam: Egpaar Uil
Beskry­wing:
Ver­soen­baar sel­foon mod­el: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”
Effek­tief beskerm jou sel­foon againt van stof, vuil, stamp en scratches.Easy instal­lasie en ver­wyder
Gebou in stand: Ger­ieflike vir lees, kyk beweeg en spe­letjies te speel
Beur­sie met kaart slot om jou kredi­etkaarte en kont­ant te stoor
1 * PU leer + 1 * Grat­is skerm Besker­mer

http://amzn.to/2cDv0Fs

“ —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –

përk­thim Sup­port: http://amzn.to/1Z7d5oc
 — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –
iPhone 6 / 6S Plus 5.5 ““PU lëkure Rasti (me pagesë Screen Mbro­jtësi) Sirek­en Fash­ion Beau­ti­ful Cute Pat­tern Anim­al Owl embossed Shty­pur Diza­jn Shock­proof Qën­droni Fea­ture Folio Eleg­ant Book Style Flip mag­netik me Slot Card Wal­let Rasti Cov­er lëkurë për Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 ““Çift Owl
nga Sirek­en

Mod­el Com­pat­ible: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”
Mbroni tele­fon­in tuaj celu­lar nuk është për­plas­je zer­o­ja, le tele­foni juaj celu­lar ka qenë për të mba­jtur një shtet të ri
diza­jn eleg­ant i saj, diza­jn­it të mod­ës më shumë ju jap jetën romantike për të shijuar.
Diza­jni njer­ëz­i­mi: instalim të lehtë, të gjitha por­tet but­on­at janë plotës­isht të arrit­sh­me pa hequr pajis­jen
Paketa: 1 * PU lëkure + 1 Screen * Pa Mbro­jtësi

për­shkrim i produk­tit
Size Emri: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”| Emri Col­our: Couple Owl
Për­shkrim:
Com­pat­ible mod­el tele­foni celu­lar: Apple iPhone 6 / 6S Plus 5.5 “”
Efekt­iv­isht mbron tele­fon­in tuaj celu­lar kun­dër tur­qve nga dheu, i poshtër, për­plasem dhe instalimi scratches.Easy dhe për të hequr
E ndër­tu­ar në qëndrim: I për­shtat­shëm për lex­im, shikuar lëv­izjet dhe duke luajtur lojëra
Wal­let me slot kartë për të ruajtur kart­at e kredi­tit tuaj dhe të hol­la
1 * PU lëkure + 1 * Pa Screen Mbro­jtësi

http://amzn.to/2cDv0Fs

“ —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –

ድጋፍ ትርጉም: http://amzn.to/1Z7d5oc
 — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — – — —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  —  — –
(ነጻ ማያ ገጽ ጠባቂ ጋር) በ iPhone 6 / 6S Plus 5.5 ““PU የቆዳ መያዣ የተጻፈ ዲዛይን Shock­proof ባህሪ ቁሙ Sirek­en ፋሽን ውብ ቆንጆ የእንስሳት የጉጉት Embossed ጥለት ፎልዮ Apple iPhone 6 / 6S ፕላስ 5.5 ለ ካርድ ማስገቢያ Wal­let ኬዝ ሽፋን የቆዳ ጋር ዘናጭ መጽሐፍ ቅጥ መግነጢሳዊ Flip “”-Couple የጉጉት
Sirek­en በ

ተኳሃኝ ሞዴል: / 6S ፕላስ 5.5 የ Apple iPhone 6 “”
, ተንቀሳቃሽ ስልክ ከባዶ ግጭት አይደለም ጠብቅ በሞባይል ስልክ አዲስ ሁኔታ ለመጠበቅ ነው እንመልከት
የእሱ የሚያምር ዲዛይን, ፋሽን ዲዛይን ተጨማሪ ለመደሰት የፍቅር ሕይወትን ይሰጠዋል.
የሰው ዘር ንድፍ: ቀላል መጫን, ሁሉም ወደቦች አዝራሮች መሣሪያ በማስወገድ ላይ ያለ ሙሉ በሙሉ ተደራሽ ናቸው
ጥቅል: 1 * PU ሌዘር + 1 * ነጻ ማያ ገጽ ጠባቂ

የምርት ማብራሪያ
መጠን ስም: / 6S ፕላስ 5.5 የ Apple iPhone 6 “”| ቀለም ስም: ባልና ሚስት የምትችል ጉጉት
መግለጫ:
ተስማሚ የተንቀሳቃሽ ስልክ ሞዴል: / 6S ፕላስ 5.5 የ Apple iPhone 6 “”
ውጤታማ A ቧራ, ከቆሻሻ ከ againt የተንቀሳቃሽ ስልክ የሚጠብቅ, ማቀበል እና scratches.Easy መጫን እና ማስወገድ
ጨዋታዎች ይንቀሳቀሳል መመልከት እና በመጫወት, ንባብ ለማግኘት አመቺ: አቋም ላይ የተገነባ
ካርድ ማስገቢያ ጋር Wal­let ክሬዲት ካርዶች እና ጥሬ ገንዘብ ማከማቸት
1 * PU ሌዘር + 1 * ነጻ ማያ ገጽ ጠባቂ